«

»

Жов 03

Про скликання 27 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 жовтня 2023р.                 м. Старий Самбір                          № 124/02-06

Про скликання 27 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

 

  1. Скликати 27 сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 12 жовтня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.
  2. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 27 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про збільшення контингенту учнів КЗ «Старосамбірська школа мистецтв».

2.4. Про затвердження (в новій редакції) Переліку адміністративних послуг відділу «ЦНАП» виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

2.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для обслуговування індивідуального гаражу.

2.8. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва.

2.9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,0440га, кадастровий номер: 4625181700:02:000:0016 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2.10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 8,4992га, кадастровий номер: 4625185500:08:000:0141 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2.11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 12,0000 га, кадастровий номер: 4625185500:11:001:0889 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2.12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 15,5969 га, кадастровий номер: 4625185500:07:000:0930 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2.13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 18,9162 га, кадастровий номер: 4625185500:08:000:0143 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2.14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 19,7444 га, кадастровий номер: 4625185500:04:000:0124 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2.15. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки за межами населеного пункту с. Страшевичі гр.гр.Пахолок – Миджин.

2.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій за межами населеного пункту смт. Стара Сіль ПрАТ “ВФ Україна”.

2.17. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки за межами населеного пункту смт. Стара Сіль та надання в оренду ПрАТ “ВФ Україна”.

2.18. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки за межами населеного пункту смт. Стара Сіль та с. Волошиново ПрАТ «Київстар».

2.19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПрАТ “Львівобленерго”.

2.20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміни цільового призначення гр. Ігнатович Ю. М.

2.21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміни цільового призначення гр.Москаленко В.С.

2.22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі в постійне користування ТОВ “Оператор ГТС України”.

2.23. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу  на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Торчиновичі для розміщення теплиць.

2.24. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с.Торчиновичі для розміщення енергогенеруючих підприємств та об’єктів.

2.25. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж Старосамбірської міської ради.

2.26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення (магазину) в с. Великосілля.

2.27. Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТзОВ «Івор» в с. Стрільбичі.

2.28. Про внесення змін в рішення 21-ої сесії 8-ого скликання Старосамбірської міської ради №1224 від 21.02.2023р. «Про затвердження Програми підготовки до продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення на території Старосамбірської міської ради на 2023рік».

2.29. Про припинення договору оренди земельної ділянки ТОВ «Буське сорто-насінницьке підприємство» та включення її до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу  на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2.30. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція очисних споруд та каналізаційних мереж в м. Старий Самбір Самбірського району Львівської області»

2.31. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища по Старосамбірській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки.

2.32. Про затвердження Програми прийому та створення умов для належного перебування дітей зі східних областей України на 2023 рік.

2.33. Про затвердження (в новій редакції) Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Старосамбірської територіальної громади на 2023 рік.

2.34. Про внесення змін до місцевої програми інформатизації «Цифрова Старосамбірська міська територіальна громада» на 2022-2024 роки.

2.35. Про затвердження Програми матеріальної підтримки сімей загиблих військовослужбовців, Героїв Небесної Сотні до дня захисників та захисниць України.

2.36. Про затвердження (в новій редакції) Програми безкоштовного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2023 рік.

2.37. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2023 рік.

2.38. Про включення до переліку першого та другого типу обʹєктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

2.39. Про затвердження умов продажу обʹєктів приватизації.

2.40. Про врегулювання питань господарського відання складовими Єдиної газорозподільної системи.

2.41. Про розгляд заяви громадянина Ільницького Іллі Миколайовича, мешканця с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.42. Про розгляд заяви громадянки Кокоць Ольги Володимирівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Кокоць Ірини Ярославівни.

2.43. Про розгляд заяви громадянки Кракало Ольги  Іванівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування брата Щербана Ігоря Івановича.

2.44. Про розгляд заяви громадянина Кутюка Олега Ігоровича, мешканця с.Морозовичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.45. Про розгляд заяви громадянина Лешика Тараса Володимировича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.46. Про розгляд заяви громадянина Осташа Андрія Ярославовича, мешканця с.Сушиця, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.47. Про розгляд заяви громадянина Ошлакова Андрія Миколайовича, мешканця с.Тершів, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування

2.48. Про розгляд заяви громадянина Сороки Миколи Дмитровича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування

2.49. Про розгляд заяви громадянина Бобельського Богдана Миколайовича, мешканця смт.Стара Сіль, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.50. Про розгляд заяви громадянки Вовк Любові Дмитрівни, мешканки с.Торчиновичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.51. Про розгляд заяви громадянина Васюти Василя Степановича, мешканця с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.52. Про розгляд заяви громадянки Дацко Олени Миронівни, мешканки с.Воля щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Дацка Івана Андрійовича.

2.53. Про розгляд заяви громадянина Біласа Ярослава Олексійовича, мешканця смт.Стара Сіль, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Біласа Івана Ярославовича.

2.54. Про виплату одноразової допомоги на поховання Васютика Мар’яна Володимировича.

2.55. Про виплату одноразової допомоги на поховання Топоровича Петра Олексійовича.

2.56. Про розгляд заяви громадянина Копача Володимира Львовича, мешканця с.Сушиця, щодо надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.57. Про розгляд заяви громадянки Костишин Любові Володимирівни, мешканки с.Стара Ропа, щодо надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.58. Про розгляд заяви громадянки Сенети Марії Григорівни, мешканки с.Торгановичі, щодо надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.59. Про розгляд заяви громадянки Мінько Діани Миколаївни, мешканки с.Торчиновичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.60. Про розгляд заяви громадянки Дюс Леся Богданівни, мешканки с.Велика Лінина, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.61. Про розгляд заяви громадянки Вовк Галини Михайлівни, мешканки с.Кобло, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.62. Про розгляд заяви громадянки Петрівської Оксани Михайлівни, мешканки с.Сушиця, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.63. Про розгляд заяви громадянки Фляк Оксани Миколаївни, мешканки с.Бачина, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.64. Про розгляд заяви громадянки Сольчаник Оксани Іванівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї Героя Небесної Сотні.

2.65. Про розгляд заяви громадянки Стецьків Ольги Петрівни, мешканки с.Спас, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.66. Про розгляд заяви громадянина Турянського Володимира Славомировича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.67. Про розгляд заяви громадянки Кракало Ольги Іванівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.68. Про розгляд заяви громадянки Павліш Тетяни Петрівни, мешканки с.Великосілля, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.69. Про розгляд заяви громадянки Баршівської Тетяни Михайлівни, мешканки с.Страшевичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.70. Про розгляд заяви громадянки Грім Марії Станіславівни, мешканки с.Созань, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.71. Про розгляд заяви громадянки Макар Софії Іванівни, мешканки с.Торчиновичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.72. Про розгляд заяви громадянки Вічистої Тетяни Миколаївни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.73. Про розгляд заяви громадянки Полюги Наталії Богданівни, мешканки с.Стара Ропа, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.74. Про розгляд заяви громадянки Бойко Лесі Марʹянівни, мешканки с.Кобло, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.75. Про розгляд заяви громадянки Жепки Марії Володимирівни, мешканки с.Торгановичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.76. Про розгляд заяви громадянки Никель Соломії Василівни, мешканки с.Торгановичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.77. Про розгляд заяви громадянки Мажури Лесі Богданівни, мешканки с.Страшевичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.78. Про розгляд заяви громадянки Гриб Лесі Іванівни, мешканки с.Страшевичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.79. Про розгляд заяви громадянки Холодової Ірини Петрівни, мешканки с.Торгановичі, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.80. Про розгляд заяви громадянки Слопак Марти Сергіївни, мешканки с.Кобло, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.81. Про розгляд заяви громадянина Затварського Богдана Миколайовича, мешканця с.Стара Ропа, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

2.82. Про розгляд заяви громадянки Костишин Любові Володимирівни, мешканки смт.Стара Сіль, щодо надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій.

 

 

 

 

 

Міський голова                                              Ігор ТРУХИМ

print

Pin It on Pinterest