«

»

Жов 06

У Самбірській РВА відбулася зустріч щодо реалізації підтримки ветеранів та ветеранок

091020234 жовтня 2023 начальник та заступник управління соціального захисту населення Старосамбірської міської ради взяли участь у зустрічі щодо реалізації підтримки ветеранів та ветеранок.
За результатами зустрічі представники управління отримали актуальну інформацію по роботі з ветеранами війни та їх сім’ями, родинами загиблих Захисників та Захисниць.
Захід відбувся під керівництвом першого заступника начальника Самбірської військової адміністрації Павла Грабського та начальниці відділу соціального захисту Захисників та Захисниць департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Юлії Тарасюк.
Присутнім надано вичерпну інформацію щодо реалізації Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини, що має на меті сприяти активному суспільному життю Захисників після повернення з зони бойових дій, прийнятої згідно з розпорядженням начальника обласної військової адміністрації Максима Козицького від 24.10.2022 № 513/0/5-22ВА «Про затвердження Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини».
Усю актуальну інформацію про різні пропозиції, програми та можливості для ветеранів та їх сімей на Львівщині можна знайти на одній платформі: https://loda.gov.ua/project/70266.
зображення_viber_2023-10-09_10-48-40-162
print

Pin It on Pinterest