«

»

Жов 12

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

громадське обговоренняОголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

  1. Планована діяльність

Планованою діяльністю передбачається нове будівництво АЗК по вулиці Лева Галицького, 2а в місті Старий Самбір Самбірського району Львівської області.

Земельна ділянка кадастровий номер 4625110100:03:004:0134, Площа – 0.3917 га, Цільове призначення – 12.08 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

Для приймання та зберігання дизельного палива та бензину передбачається до встановлення два  підземних  багатосекційних резервуари орієнтовним об’ємом по 50,0 м3 кожний. До використання передбачаються наступні види палива (ДП, ДП+, А-95, А92, А-95+).

  1. Суб’єкт господарювання

ТОВ «В.І.П. Плюс» код ЄДРПОУ – 43307916

Директор – Гаргой Павло Ярославович

Юр. ад: 82000 Львівська обл, Самбірський р-н, м. Старий Самбір, вул. Вітовського, 53

Фк. ад: 82000 Львівська обл, м. Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 2а

Тел: +38 (067) 954-36-47, +38 (097) 238-29-92, E-mail: t.kulikova@tile.ua

 

  1. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації,

вул. Стрийська, 98, Львів, 79026, email: envir@loda.gov.ua. (032) 238-73-83

(найменування уповноваженого органу, адреса, телефон та контактна особа)

 

  1. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Згідно чинного законодавства України рішенням про провадження даної планованої діяльності буде отримання:

  • Дозволу на виконання будівельних робіт, що видає: Державна інспекція архітектури та містобудування України (ДІАМ);
  • Висновку з оцінки впливу на довкілля в якому обґрунтовується допустимість провадження планованої діяльності, що видається Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА.
  • Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами що видається Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

(вид рішення про провадження планованої діяльності, орган, уповноважений його”видавати, нормативний документ, що передбачає його видачу)

 

  1. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у заголовку оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля. Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

На період дії воєнного стану в Україні, громадські слухання проводитимуться в режимі відеоконференції. у відповідності із прийнятим Законом України №3227-ІХ від 13.07.2023 р. «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення та цифровізації процедури оцінки впливу на довкілля» (частина 22 статті 17). Громадські слухання проводитимуться відповідно до вимог Порядку проведення громадських слухань у процесі оцінки впливу на довкілля, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.12.2017 № 989, за виключенням того, що вони відбуваються в режимі відеоконференції.

Громадські слухання відбудуться  в понеділок 30 жовтня 11:00дп – 12:00пп

Часовий пояс: Europe/Kiev

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/fxn-oivn-shf

 

  1. Державний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації,

вул. Стрийська, 98, Львів, 79026, email: envir@loda.gov.ua. (032) 238-73-83

(зазначити найменування органу, адресу, номер телефону та контактну особу)

 

  1. Орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного у абзаці другому пункту 5 цього оголошення Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації (вул. Стрийська, 98, Львів, 79026. email: envir@loda.gov.ua. (032) 238-73-83).

 

  1. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з додатками.

 

  1. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації.

Зі звітом з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації можна ознайомитись з 06.10.2023р від 9 до 17 години за адресою:

ТОВ «В.І.П. Плюс»  82000 Львівська обл, Самбірський р-н, м. Старий Самбір, вул. Вітовського, 53

Старосамбірська міська рада – 82000 Львівська обл, Самбірський р-н, м. Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 40

Департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА,  79026 м. Львів. вул Стрийська, 98,

print

Pin It on Pinterest