«

»

Жов 17

Міський голова провів апаратну нараду з керівниками

IMG_20231016_091103 [Старосамбірська міська рада]16 жовтня Старосамбірський міський голова Ігор Трухим провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів апарату міської ради та керівниками комунальних підприємств.

В процесі щотижневої наради було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, культури, економіки, освіти.

Під час наради керівники підрозділів звітували про проведену роботу та окреслили першочергові завдання, зокрема:

заслухано керівників комунальних підприємств про стан благоустрою, готовність до зими та початок опалювального сезону;

готовність до впровадження віддалених робочих місць у старостинських округах для надання адміністративних послуг; заслухали інформацію про стан виплат відділом соціального захисту; озвучено підсумки проведення культурних заходів на території громади впродовж минулого тижня.

IMG_20231016_091043 [Старосамбірська міська рада]Заслухано керівників мед.установ про поточний стан справ у медичних закладах громади та підготовку до зимового періоду.

Окремо було обговорено питання організації проведення екологічної акції з «Озеленення Львівщини», яка відбудеться 19 жовтня. А також проінформовано керівників відділів про зміни та нововведення законодавства.

print

Pin It on Pinterest