«

»

Лис 24

Любові Марадь – 90, Марії Микиті – 95: Старосамбірська громада вітала двох довгожительок

24112023Старосамбірська територіальна громада має дуже гарну традицію – вітати з ювілеями довгожительок.  23 листопада, дві поважні пані відзначили гарні дати особистого календаря. Відтак представники громади завітали до жительки Стрільбич Любові Марадь та Марії Микити з Білич.

Любов Марадь зі Стрільбич відзначає 90-річчя. До її домівки завітали голова громади Ігор Трухим та начальник управління соціального захисту населення Старосамбірської міської ради Іван Лисейко. Свій ювілей пані Любов зустрічає у доброму гуморі та гарному настрої.241120231

Далі ми прямуємо до села Біличі. Там сьогодні святково у домівці Микитів. Адже пані Марія відзначає 95-річчя. Аби привітати довгожительку свого округу до будинку ювілярки завітав староста Білич Петро Кіт, а також представники управління соцзахисту: керівник Іван Лисейко та заступник Галина Лужецька. У хаті тепло, в печі потріскують дрова. Ювілярка пані Марія радіє гостям.

241120232

Посадовці ж, звертаючись до ювілярок зі щирими словами привітання та подяки, бажали міцного здоров’я, щастя, благополуччя, бадьорості духу та мирного неба над головою. І домовилися обов’язково зустрітися на 100-річчя.

print

Pin It on Pinterest