«

»

Гру 06

Привітання Старосамбірського міського голови Ігоря Трухима з празником Святого Миколая

o_1epsv6dn11nck7hd1vuojjd83f1rДорогі жителі Старого Самбора та гості міста!

Мої щирі вітання Вам з нагоди храмового празника Святого Миколая Чудотворця. Цей день є воістину особливий, адже він дає надію. Святитель Миколай допомагає потребуючим, заступається за скривджених, потішає знедолених та засмучених. Багатьох нужденних і вбогих Чудотворець збагатив, голодним подав їжу. Він – заступник і захисник.
Нехай за молитвами Святого Миколая, який є небесним покровителем Старого Самбора, наша громада буде благословенною, а її люди мають достатньо життєвих сил та наснаги для добрих справ і звершень для своїх родин, на користь нашої громади, на благо нашої України та на славу Божу.

У цьогорічний празник, який вперше відзначаємо у місті воєдино – ПЦУ, УГКЦ та римо-католицька громада, єдиними вустами просимо в Святого Миколая, щоб заступився перед Всевишнім за наших мужніх українських воїнів й вберіг їхні життя у боротьбі за довгоочікуваний мир у нашій багатостраждальній Україні.
Починаючи з 2023 року, 6 грудня в Україні не лише вшановуватимуть пам’ять Миколая Чудотворця, але й святкуватимуть важливе державне свято – День Збройних Сил. На жаль, радість свята затьмарена війною, в багатьох сім’ях рідних чекають з фронту, є родини, які мають через війну смуток.
Дякуємо нашим захисникам і захисницям, які кожен день мужньо боронять нашу рідну землю та захищають свій народ від російських загарбників. А ми будемо робити усе від нас залежне, щоб допомагати наближати спільну перемогу. Висловлюємо Вам щиру подяку за героїчне виконання військового обов’язку, мужність та рішучість. Сьогодні, у цей день, сповнений надії, віримо, що випросимо в Чудотворця миру і Божої благодаті. Нехай світло переможе темряву і ми дочекаємося свого щасливого переможного дня.
print

Pin It on Pinterest