«

»

Гру 18

Старосамбірська міська рада висловлює щиру подяку нашим меценатам

181220231День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Адже, окрім подарунків, Святий Миколай приносить в кожну оселю радість, надію та любов.

Впродовж останного часу уявлення про справжні дива в українських дітей змінилося, адже їхні мрії подорослішали разом з ними. Тепер вони хочуть повернутися додому з-за кордону, піти до рідної школи або садочка, зустрітися зі “старими” друзями, не чути завивання сирен і вибухів ракет. Мріють, щоб війна закінчилася. Мріють обійняти тата або маму, які захищають їхній мирний сон на фронті. Тисячі з них – знають, що цього більше ніколи не станеться, але продовжують мріяти. При цьому вони – все ще діти, які чекають дива, особливо діти, які потребують соціального захисту, а саме діти з інвалідністю, діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти, які проживають у складних життєвих обставинах, діти загиблих Захисників України та діти із числа внутрішньо переміщених сімей.

        Старосамбірська міська рада висловлює щиру подяку нашим меценатам за їхні відкриті та добрі серця, за створення святкової атмосфери, що так важливо є у такий складний період в країні,а саме:

        директору ТОВ «КАРПАТСЬКИЙ ВІТЕР» – Зіновію Козицькому, депутату Львівської обласної ради – Юрію Доскічу, Івану Грисю, Ігорю Нискогузу, Дмитру Жукевичу, Володимиру Деркачу, Павлу Гаргою,  ФОП – Миколі Сакалю, ФОП – Зеновію Шишці, ФОП – Юрію Кіяку,  ФОП –  Ярославу Лешковичу, ФОП – Ігорю Лешковичу, ТОВ  «Старосамбірський ринок», ТОВ ТВК «Львівхолод», ПРАТ «Старосамбірський Кар’єр», директору ДСГП «Ліси України» філія «Самбірське лісове господарство» – Юрію Мрочку, директору Старосамбірське ДЛГП «Галсільліс» – Петру Домініку, а також іншим небайдужим меценатам, які долучилися до благодійності.                       

Вітаємо Вас з прийдешнім Різдвом Христовим та Новим роком! Хай прийдешній Новий рік буде для Вас багатим на щастя, на здоров’я  та принесе Вам успіх у Ваших справах під мирним небом України.

 

З повагою, міський голова Ігор Трухим                                                     

print

Pin It on Pinterest