«

»

Гру 22

Привітання міського голови Ігоря Трухима з Різдвом Христовим

Безымянный-2 [Старосамбірська міська рада]Дорога моєму серцю Старосамбірська громадо!
Уже другий рік у різдвяно-новорічний час всі думки та молитви насамперед спрямовуємо до наших воїнів. Адже це вже друге Різдво у час повномасштабної війни. Дорогі захисники та захисниці, які зараз не мають можливості обійняти рідних, заспівати коляду за святковим столом. Молимось за вас, передаємо частину великого свята в окопи. Війна перевернула все з ніг на голову. Але ми – єдині, згуртовані, будемо боротись й перемагати. Особливо гірко у ці дні в домівках тих, в кого війна забрала найрідніших. Розділяємо з вами біль втрати.

Уклінно дякую усім військовослужбовцям, усім землякам, хто виборює незалежність нашої держави на передовій і повертає кожен її сантиметр. Дякую медикам, волонтерам, вчителям, працівникам закладів та установ нашої громади, дякую кожному мешканцю Старосамбірщини за те, що ви не осторонь, не втрачаєте надії самі й допомагає іншим віднайти її.
Бажаю усім здоров’я та сил у новому році. Зберігайте світло Різдва Христового в серці й душі упродовж кожного нового дня. Вірте у найсильнішу та найсміливішу армію у світі – Збройні Сили України. Любіть Україну щоденними справами на її благо.

З Різдвом Христовим! Переможемо.

Ігор ТРУХИМ, голова Старосамбірської громади.

print

Pin It on Pinterest