«

»

Січ 23

Реабілітаційний центр “NextStep Ukraine”

22012024Благодійний фонд Revived Soldiers Ukraine першим в Україні відкрив Реабілітаційний центр з нейрореабілітації для людей з травмами центральної нервової системи, зокрема,  головного та спинного мозку – NextStep Ukraine.

NextStep Ukraine працює за стандартами реабілітації США і є послідовником NextStep Fitness Лос-Анджелес (Каліфорнія), де проходять реабілітацію паралізовані військові та цивільні.

До відкриття NextStep Ukraine українські військовослужбовці понад 4 роки реабілітувалися в NextStep  Лос-Анджелеса, а у 2018 році з метою збільшення кількості реабілітованих військових та можливостей реабілітації ми відкрили Центр в м. Ірпінь.

NextStep Ukraine має найсучасніше обладнання: Xcite (електростимуляція), RT-300 (електростимуляція нижніх кінцівок), Nustep (імітація ходи), яким користуються пацієнти з нейротравмами в США протягом останніх 15 років. Таке обладнання є унікальним в Україні.

Реабілітаційний центр знаходиться за адресою м. Львів, вул., Городоцька, 9. Реабілітація в нашому центрі є абсолютно безкоштовна.

За усіма деталями прошу звертатися за електронною адресою: nextstepukrainelviv@gmail.com або за номером телефону: +380 99 642 72 65.

print

Pin It on Pinterest