«

»

Бер 07

До 30 000 грн безвідсоткової позики для крафтових виробників

Замітка Фонд Це КрафтЗа інформацією Громадської Організації «Клуб ділових людей Україна» Благодійний Фонд «Це Крафт» за підтримки Громадської Організації «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» у межах соціальної складової соціального підприємства «Це Крафт» оголосив конкурс на надання безвідсоткової позики або закупівлі за бюджетом заявки та передання у користування заявнику на 11 місяців (в разі успішної реалізації проєкту – в подальшу власність заявнику)

Для кого

  • Фізичні особи без підприємницького досвіду;
  • ФОП або юридична особа (мікропідприємство, ремісничі організації).

Умови

  1. Фінансова допомога надається на поворотній безвідсотковій основі на умовах співфінансування, тобто надані кошти потрібно повернути на рахунок фонду через 11 місяців або раніше від дати підписання договору рівно в такій сумі, котру надав Фонд. Співфінансування означає, що учасник програми повинен показати в заявці власний внесок для реалізації запланованої діяльності у грошовому еквіваленті.
  2. В категорії «Стартап» заявник може бути вже активним підприємцем або фізичною особою без підприємницького досвіду, але за сферою діяльності показати компетентність у напрямку, за яким подається заявка. Заявник бере на себе відповідальність протягом 6 місяців після укладання договору зареєструвати підприємницьку діяльність.
  3. В категорії «Масштабування» заявник повинен бути зареєстрованою юридичною особою або фізичною особою-підприємцем. Перевага надаватиметься мікропідприємцям і ремісничим організаціям.
  4. Розміри фінансової допомоги конкурсу 2022 року: категорія “Стартап” – 20 000 грн, категорія “Масштабування” – 30 000 грн.
  5. Перевага надається представникам малих територіальних громад чисельністю до 100 000 осіб (не є обов’язковою умовою).
  6. Заявники, які продемонструють злагоджену професійну команду, матимуть перевагу (не є обов’язковою умовою).

Пріоритетні напрямки Револьверного фонду Це Крафт:

  • Крафтове виробництво – виробництво малими партіями із задіянням ручного труда, із використанням натуральної сировини і матеріалів.
  • Ремісництво, особливо виготовлення товарів із натуральних матеріалів.
  • Методи виробництва і рецептури – аутентичні (прив’язані до певної території) або авторські.
  • Використання специфічних до вашого регіону культурних особливостей або української національної спадщини – відображення культурних традицій і мотивів у їх класичній формі або їх модернізація.
  • Екологічність, натуральність у процесах виробництва і готовому товарі.

Дедлайн

       12 травня 2024 року

Процедура

       Заповнити гугл-форму та надіслати заявку

print

Pin It on Pinterest