«

»

Бер 08

Громадські об’єднання ветеранів та осіб з інвалідністю запрошують до участі у конкурсі: заявку можна подати до 5 квітня

08032024Крім того по 20 березня триває прийом заяв про включення кандидатур до складу Конкурсної комісії.

Департамент соціального захисту населення Львівської ОВА оголошує конкурс з відбору громадських об’єднань ветеранів і осіб з інвалідністю, які мають соціальну спрямованість, яким надаватимуть фінансову підтримку у 2024 році.

В конкурсі можуть брати участь громадські об’єднання, які зареєстровані не менше одного року до оголошення проведення конкурсу, зокрема:

  • громадські об’єднання осіб з інвалідністю;
  • громадські об’єднання ветеранів війни.

Для участі в конкурсі громадські об’єднання подають до організатора конкурсу конкурсні пропозиції, а саме:

– заяву про участь у конкурсі за формою, визначеною в оголошенні про проведення конкурсу;

– аплікаційну форму, формат визначений у оголошенні про проведення конкурсу;

– копію статуту громадського об’єднання, завірену в установленому порядку.

Конкурсні пропозиції подаються до організатора конкурсу у друкованій або електронній формі з дня опублікування оголошення, а саме з 7 березня до 5 квітня включно.

Додаткова інформація за посиланням.

Крім того,  від сьогодні по 20 березня розпочали прийом заяв про включення кандидатур до складу Конкурсної комісії 

З метою формування конкурсної комісії з відбору громадських об’єднань ветеранів та осіб з інвалідністю, які мають соціальну спрямованість, у 2024 році, департамент соціального захисту населення Львівської ОВА

оголошує про відбір представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців до складу Конкурсної комісії.

Для участі у відборі потрібно подати заяву про включення до складу Конкурсної комісії у довільній формі, з обов’язковим зазначенням наступної інформації про:

  • рівень, ступінь освіти;
  • досвід діяльності у відповідній сфері;
  • досвід членства кандидата у конкурсних комісіях з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка.

Також слід надати лист-підтвердження щодо делегування кандидата інститутом громадянського суспільства, який він представляє, або науковою чи іншою установою, в якій він працює.

Заявники подають заяви про включення до складу конкурсної комісії з проставленням особистого підпису в паперовій формі.

Не може бути членом Конкурсної комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу.

Заяви про включення кандидатур до складу Конкурсної комісії департамент соціального захисту населення приймає упродовж 14 календарних днів з дати оприлюднення оголошення про початок формування конкурсної комісії, а саме з 7 по 20 березня включно за адресою:

79016, м. Львів, вул. Митрополита Андрея, 10, кабінет 404

Звернутися можна -з понеділка по п’ятницю, з 9 до 18 год. Щоп’ятниці з 9 до 16.45 год. за адресою: м. Львів, вул. Митрополита Андрея, 10, каб. 404. E-mail: dszn@loda.gov.ua.

Відповідальна особа:

Микола Немчук – заступник начальника управління – начальник відділу соціальних послуг, організації оздоровлення та співпраці з громадськими середовищами управління у справах соціальних закладів, установ та надання соціальних послуг департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА.

Контактний телефон: (032) 255 41 68.

Додаткова інформація за посиланням.

print

Pin It on Pinterest