«

»

Бер 15

Вітаємо ювіляра Брилича Василя Михайловича

1зображення_viber_2024-03-15_10-15-04-8993 березня 2024 року, у колі своєї родини, 90-річний ювілей зустрів мешканець Старосамбірської територіальної громади села Спас Брилич Василь Михайлович. У цей святковий день зі словами привітань з нагоди ювілею до Василя Михайловича завітали голова Старосамбірської міської ради Ігор Трухим, начальник  управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради Іван Лисейко та староста Тершівського старостинського округу Зіновій Головчак.

Представники міської ради звернулися до ювіляра зі щирими словами вітання та побажання, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття, а також подякували за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість.

У свої дев’яносто Василь Михайлович з великим хвилюванням і радістю приймав вітання й охоче розповідав про свій життєвий шлях.

print

Pin It on Pinterest