«

»

Тра 09

Щодо можливості санаторно-курортного лікування, реабілітації та психологічної реабілітації учасникам бойових дій, учасникам війни, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблого (померлого) Захисника та Захисниці України в ДП «Санаторій «Моршинкурорт».

19082021ДП «Санаторій «Моршинкурорт» – це сучасний реабілітаційний центр, що знаходиться в центрі відомого в Україні та за її межами бальнеологічного курорту Моршин, розташований серед тисячі гектарів екологічно чистих Карпатських лісів. Завдяки правильному підходу і сучасним лікувальним технологіям, Санаторій забезпечує закритий цикл лікування, в основі якого – сама людина та її здоров’я. Протягом 2017-2023 рр. санаторій «Моршинкурорт» надавав послуги санаторно-курортного лікування, реабілітації та психологічної реабілітації учасниками бойових дій, статус яким надано відповідно до пунктів 19 – * 21 частини першої статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, учасникам війни, статус яким надано відповідно до пункту 13 статті 9 Закону, постраждалим учасникам Революції Гідності, статус яким надано відповідно до статті 161 Закону, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, статус яким надано відповідно до абзацу четвертого пункту 1 статті 10 Закону, членам сімей загиблого (Померлого) Захисника та Захисниці України, статус яким надано відповідно до статті 10‘Закону.

Впродовж цього часу ми прийняли на лікування понад 3 тисячі осіб. Як результат – багато позитивних відгуків наших гостей та збільшення попиту на наші послуги. В цьому році ми продовжуємо працювати і приймаємо на психологічну реабілітацію, реабілітацію в рамках співпраці з Національною службою здоров’я України та на санаторно-курортне лікування за напрямками: – захворювання органів травлення – захворювання опорно-рухового апарату – захворювання нервової системи – захворювання нирок та сечовивідних шляхів – при післятравматичних станах

print

Pin It on Pinterest