«

»

Жов 10

Підписано розпорядження про початок опалювального сезону

RDAПерший заступник голови Старосамбірської РДА 10 жовтня 2016 року підписав розпорядження №371/01-04  “Про початок опалювального сезону 2016/17 року”

 

Текст документу:

“Відповідно до пункту 8 статті 16, пункту 2 статті 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року №630 «Про  затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та  типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», у зв’язку з пониженням середньодобової температури нижче 8 градусів:

  1. Встановити початок опалювального сезону 2016/17 року з 11 жовтня 2016 року для бюджетних установ, організацій та інших категорій споживачів, які користуються автономними джерелами опалення.
  2. Створити робочу групу для оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникнути в період опалювального сезону 2016/17 року, згідно з додатком.
  3. Дільниці Старосамбірської районної служби Самбірського управління по експлуатації газового господарства (Попович І.С.) забезпечити зняття пломб з приладів споживання та подачі газу.
  4. КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» (Клибаник М.Д.) при необхідності укласти угоду на постачання газу та жовтня 2016 року приступити до опалювального періоду 2016/17 року.

  1. Керівникам бюджетних організацій району дотримуватися лімітів споживання енергоносіїв, згідно норм витрат чинного законодавства.
  2. Начальнику відділу з питань організаційної роботи та інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Следзевич В.Ф. подати розпорядження в засоби масової інформації для оприлюднення та розмістити на Веб-сайті райдержадміністрації.
  3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови               (ПІДПИС)                              І.В.Жук ”      

print

Pin It on Pinterest