«

»

Жов 12

У Львівській опері відбудеться музично – мистецький вечір присвячений майстрам театру і кіно БОГДАНУ СТУПЦІ та ІВАНУ МИКОЛАЙЧУКУ

9 листопада 2016 р. у Львівській опері  відбудеться музично – мистецький вечір присвячений  75 – річчю геніальних майстрів театру і кіно БОГДАНА СТУПКИ та ІВАНА МИКОЛАЙЧУКА.  

mykolaichuk_а6 [800x600]Немає, певно, людини, яка б не відчула притягальної сили театру і кіно, яка б не зливалась з персонажами, не переймалась їхніми турботами і бідами, їхніми пристрастями. Чаруючий світ! Ми, чітко усвідомлюючи дистанцію, яка нас розділяє з екранним світом, все ж вживаємося в нього. Хто на рівні побутових і житейських проблем та подробиць, хто на вищому рівні, яким є пізнання сенсу життя, на рівні пізнання духу, завжди невтоленого і бентежного.

 У вечері будуть представлені унікальні уривки з вистав, спогади від легенд – метрів українського театру і кіно Народних артистів України: Ади Роговцевої,  Раїси Недашківської,  Федора Стригуна, Таісії Литвиненко, Ольги Сумської,  Лариси Кадочнікової, Остапа Ступки,  музичну частину вечора представлять Народні артисти України: легендарний композитор – Мирослав Скорик,  cолістка Віденської опери – Вікторія Лук’янець,  співачка та актриса – Валентина Ковальська,  Заслужені артисти України: Віталій Борисюк,  Руслана Лоцман,  учасники мистецького об’єднання “Народна філармонія: Павло Тютюнник,  Tетяна Школьна та лауреат всеукраїнських конкурсів  співачка Ольга Гура.                    

ЖИВИЙ ЗВУК!
НЕ ЗВОЛІКАЙ!  НЕ ПРОПУСТИ  КРАЩУ МИСТЕЦЬКУ ПОДІЮ!
КВИТКИ ВЖЕ В ПРОДАЖІ!  GASTROLI.UA   90 – 490 грн. тел. для довідок: 067-67-333-09, 050-139-15-77
print

Pin It on Pinterest