«

»

Лис 08

Європейська освіта в Польщі

ОСВІТА ЗА КОРДОНОМ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ

Сканировать10001 [1024x768]Якщо Вас цікавить освіта за кордоном, але Ви все ще не вирішили, де будете проходити своє навчання, то ми рекомендуємо Вам звернутися до нашого Центру європейської освіти в Польщі за допомогою.

Щороку, скориставшись нашими послугами, в цю європейську країну відправляється все більше українських студентів, адже у Польщі створені найбільш сприятливі умови, як для самостійного розвитку, так і для набуття нових знань.

Серед низки переваг:

  1. Отримання європейського диплому, який без усіляких проблем буде визнаватися багатьма державами по всьому світу. Цей документ дає змогу працювати як на батьківщині так Євросоюзі за його межами.
  2. Висока якість знань та навичок, які отримує випускник європейського навчального закладу після його завершення. Секрет успіху полягає у великій частині практики, використанні новітніх методів і технологій у навчанні, які дозволяють ширше охопити різноманітні предмети та дати студенту те, що він дійсно буде використовувати у своєму подальшому житті.
  3. Доступність навчання в Польщі для українців з фінансової точки зору , а також можливість отримання стипендії.
  4. Для абітурієнтів, що бажають отримати освіту після 9-го класу БЕЗКОШТОВНЕ навчання та проживання в гуртожитках обраних коледжів на весь період навчання
  5. Унікальна можливість швидкого оволодіння різноманітними іноземними мовами,
  6. Комфортні умови, як для навчання, так і для відпочинку після нього.

Якщо Ви звернетесь за допомогою до нашого центру, то ми гарантуємо, що ніяких проблем зі вступом до польського навчального закладу у Вас не виникне. Більш того, ми безпосередньо будемо допомагати Вам у незнайомій країні протягом усього періоду Вашого навчання. Тому відкиньте усі сумніви та телефонуйте нам прямо зараз.

Сканировать10002 [1024x768]

http://www.e-pl.info

print

Pin It on Pinterest