«

»

Січ 04

Старосамбірська міська рада висловила подяку партнерам за співпрацю у 2016 році

гербШановні друзі і партнери!

Старосамбірська міська рада підводячи підсумки 2016 року хоче висловити подяку всім людям, котрі підтримували роботу міської ради, приймали участь у заходах, які ми організовували. Все що ми робимо – ми робимо для Вас та для нашого міста, його впевненого та потужного поступу до нормальних та цивілізованих стандартів життя. У минулому році нам багато що вдалося, але багато ще не реалізовано: попереду нові горизонти, мрії і досягнення.

Нам завжди приємно співпрацювати з такими надійними партнерами, як Старосамбірська районна рада та Старосамбірська районна державна адміністрація.

Результатом взаємодії стала не тільки спільна участь у ряді заходів, але і успішна реалізація обласних мікропроектів місцевого розвитку, залучено додаткові кошти Фонду регіонального розвитку, та кошти обласного фонду охорони навколишнього природнього середовища для виконання робіт з благоустрою міста. Маю сподівання, що спільно ми зможемо зробити більше і досягнути очікуваних результатів.

Висловлюємо окрему подяку голові районної ради Терлецькій Тетяні Іванівні, першому заступнику Старосамбірської РДА Жуку Ігорю Володимировичу, депутату Львівської обласної ради Гичці Михайлу Михайловичу за активну участь і співпрацю у розбудові міста. Сподіваємося, що у наступному році наші ділові стосунки будуть такими ж взаємоцікавими та стабільними.

Вартує додатково подякувати персоналу усіх Старосамбірських міських комунальних підприємств за виконані роботи та надані послуги. Незважаючи на труднощі та обмежене фінансування, вони підтримували роботу систем життєзабезпечення міста на достатньому рівні, стабільно виплачувалася заробітна плата працівникам бюджетної сфери.

Миру всім Вам, щастя Вашим родинам і нашій Україні! І всім нам нових звершень і досягнень!

З повагою, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.

print

Pin It on Pinterest