«

»

Кві 05

Традиційно, у перший тиждень після Великодня, на території Лаврівського монастиря Св. Онуфрія «Отчий ліс» скликає друзів

0_a67f9_c8828bfe_XLЦього року святкові заходи відбудуться у суботу, 22 квітня. Метою проведення районної акції є приверння уваги до духовної святині та водночас зібрати на рідних теренах якомога більше вихідців зі Старосамбірщини.

Краяни матимуть нагоду не лише зустрітися з давніми друзями, знайомими, обмінятися думками про минуле й сьогодення, а й в спільному колі помолитись за Україну, посадити пам’ятне дерево, відвідати містечко ремесел та насолодитись культурно-мистецькою програмою.

“Отчий ліс”  2017 року присвячений  “сильним духом”,  людям, які, незважаючи на життєві випробовування,  не опустили рук, не втратили жаги до життя, не схилили голови, а впевнено дивляться в майбутнє, при цьому простягаючи руку допомоги іншим.

У рамках культурно-мистецької програми буде проведена БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ під назвою   «Україна починається з Тебе», до якої входитимуть благодійна лотерея та благодійний  ярмарок. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю медичного обладнання для дитячого відділення Старосамбірської ЦРЛ, серед яких: отоскоп,  медичний аспіратор (відсмоктувач) та компресорний інгалятор (небулайзер).

Під час БЛАГОДІЙНОЇ ЛОТЕРЕЇ, придбавши квиток учасника за символічну плату (від 10 грн.), можна буде  виграти чудові та цікаві призи.

У  БЛАГОДІЙНОМУ ЯРМАРКУ  будуть задіяні 2 локації: на першій – свої вироби презентуватимуть діти з особливими потребами, а кошти з реалізації своїх виробів учасники використають для власних потреб.

На другій локації буде представлена продукція  митців-благодійників, серед яких можете бути і Ви. Для цього необхідно запропонувати  свій товар, а кошти, виручені з продажу, будуть сумарно спрямовані на закупівлю згаданого медичного обладнання.

Асортимент ярмаркових товарів може бути різноманітний: продукція власного виробництва; випічка; книги; вироби Handmade; мистецькі твори; сувеніри.

print

Pin It on Pinterest