«

»

Кві 25

Старосамбірська міська рада звернулася до сусідніх сільських рад з питанням громадського обговорення меморандуму з забезпечення належного захоронення твердих побутових відходів, що утворюються у місті Львові

Копія тексту офіційного листа Старосамбірської міської ради:

від  21.04.2017 року    № 492

Голові Старосолянської

селищної ради

Голові Стрільбицької сільської

ради

 

До Старосамбірської міської ради надійшло звернення Львівської міської ради  по питанню вирішення проблеми з вивезенням твердих побутових відходів , які утворюються у м. Львові. 21 квітня 2017 року в м. Львів був підписаний Меморандум про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування , на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у м. Львів.

Метою підписання меморандуму з забезпечення належного захоронення твердих побутових відходів, що утворюються у місті Львові на полігони Львівської області, в тому числі і на полігон Старосамбірщини . Однією із сторін мав бути міський голова м. Старого Самбора Трухим І.С., який без дозволу сесії та обговорення громади не підписував даний Меморандум , а тому звертаємося до Вас з пропозицією винести дане  питання на обговорення  громад так як даний полігон знаходиться на території Старосолянської селищної ради та межує з землями Стрільбицької сільської ради і   даним полігоном для захоронення твердих побутових відходів користується КП «МВУЖКГ м. Старий Самбір».

Старосамбірська міська рада просить Вас у найкоротші терміни провести обговорення, з питання захоронення твердих побутових відходів з м.Львова та про результати обговорень повідомити міську раду.

 

Додаток-меморандум 4 арк.

З повагою

міський голова                                                                                        І.Трухим

print

Pin It on Pinterest