«

»

Тра 18

У Старому Самборі в приміщенні міської ради відбулась презентація карти «Вишивана моя Україна»

IMG_0389 [1024x768]Напередодні Дня вишиванки, вишиту карту України представив начальник Старосамбірського відділення держказначейства Роман Тимчак разом з працівниками.

В презентації прийняв участь Старосамбірський міський голова Ігор Трухим та увесь колектив міської ради, повідомляє електронна газета Старосамбірські вісті. Усі службовці були одягнуті у вишиванки та зробили спільне фото на пам’ять.

Задум цієї всеукраїнської акції Казначейства був присвячений 25-й річниці Незалежності України. Карта «Вишивана моя Україна» своєрідний – казначейський оберіг. Сьогодні вона передається Україною, як естафета краси та любові до Батьківщини, аби кожен бажаючий зміг побачили витвір, зроблений руками працівників Казначейства України. Побувала ця вишивка навіть в Антарктиді.

Ідея акції «Вишивана моя Україна» полягала в тому, що працівники територіальних органів ДКСУ власноруч вишиють карту нашої Батьківщини притаманними для кожного регіону орнаментами. Полотно передавалось від області до області, а вишивка доповнювалася новими візерунками.

print

Pin It on Pinterest