«

»

Тра 19

Привітання міського голови з нагоди святкування Дня міста Старий Самбір

М_р [1024x768]

Шановні мешканці Старого Самбора!

 У нас чудове свято – День міста!
У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дорогий наш Старий Самбір. Рідне місто славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.

В 2017 році виповнюється 464 роки з дня отримання містом самоврядування за Магдебурзьким правом та 946 років з дня заснування. День міста — це свято всіх, для кого Старий Самбір є своїм, кого доля звела з цим містом.
Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є ваша, дорогі земляки, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. Ми довели, що ми громада – сильна своєю єдністю, яка може стояти за свої інтереси. Я дуже вдячний усім за це. Вірю – разом ми досягнемо ще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку Старого Самбора.

Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи.

Низький уклін і велика шана вам за самовіддану працю! Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному місту.

Нехай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед старосамбірчан. З Днем народження, рідне місто!

 

Міський голова   Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest