«

»

Лип 21

Проект порядку денного ХХІ сесії Старосамбірської міської ради

Сканировать1 (Копировать)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання  ХХІ -ї  сесії сьомого скликання   Старосамбірської

           міської ради    31 липня 2017 року.

1.Про інформацію заступника  голови Старосамбірської  міської виборчої комісії про дострокове припинення повноважень депутата та визнання обраним депутатом Старосамбірської міської ради Львівської області наступного за черговістю кандидата в депутати.

ІНФОРМУЄ: заступник голови Старосамбірської  міської виборчої комісії  п. У. Волосянська.

  1. Про обрання лічильної комісії.

ДОПОВІДАЄ: міський голова І.Трухим

  1. Про затвердження порядку денного ХХІ-ї сесії сьомого скликання Старосамбірської міської ради  31  липня   2017 року.

ДОПОВІДАЄ: Міський голова І.Трухим

  1. Про внесення змін в рішення 1-ї сесії (ІІ засідання) сьомого скликання Старосамбірської міської ради від 24.11.2015 року №10 «Про затвердження персонального складу постійних комісій міської ради та обрання голів комісій».

ДОПОВІДАЄ: секретар міської ради  Л.Сідак

  1. Про внесення змін в рішення ІІ-ї (позачергової) сесії сьомого скликання Старосамбірської міської ради від 26.11.2015року №17 «Про закріплення депутатів міської ради за виборчими округами міста Старий Самбір».

ДОПОВІДАЄ: секретар міської ради  Л.Сідак

  1. Про обрання   голови постійної комісії по розгляду земельних питань  Старосамбірської міської ради.

ДОПОВІДАЄ: міський голова І.Трухим

  1. 7. Про внесення змін в Положення про постійні комісії Старосамбірської міської ради».

ДОПОВІДАЄ: голова  постійної депутатської мандатної комісії  з питань депутатської діяльності та етики, дотримання законності та прав людини і роботи з правоохоронними органами – депутат  Бохонок І.Б.

  1. Про подальшу роботу постійної депутатської мандатної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання законності та прав людини і роботи з правоохоронними органами Старосамбірської міської ради.

ДОПОВІДАЄ: голова  постійної депутатської мандатної комісії  з питань депутатської діяльності та етики, дотримання законності та прав людини і роботи з правоохоронними органами – депутат  Бохонок І.Б.

  1. 9. Про внесення змін до міського бюджету Старосамбірської міської ради на 2017 рік.

ДОПОВІДАЄ: Головний бухгалтер міської ради Радзієвська О.М.

СПІВДОПОВІДАЄ: голова постійної комісії міської ради з питань планування бюджету – депутат міської ради М.Зубрицький.

  1. Про затвердження актів на списання дизпалива Старосамбірською міською радою за   2017 рік.

ДОПОВІДАЄ: Головний бухгалтер міської ради О.Радзієвська

СПІВДОПОВІДАЄ: голова постійної комісії міської ради з питань планування бюджету – депутат міської ради М.Зубрицький

  1. Про звільнення державної служби спеціального зв»язку та захисту інформації України   від сплати  земельного податку на 2017- 2018  рік.

ДОПОВІДАЄ: голова постійної комісії міської ради з питань планування бюджету – депутат міської ради М.Зубрицький

  1. Про розгляд заяви гр. Яворської В.М.   про  надання  одноразової  грошової  допомоги  на лікування дочки.

ДОПОВІДАЄ: голова постійної комісії міської ради з питань планування бюджету – депутат міської ради  М.Зубрицький

  1. Про розгляд заяви гр. Білак В.В.   про  надання  одноразової  грошової  допомоги  на лікування .

ДОПОВІДАЄ: голова постійної комісії міської ради з питань планування бюджету – депутат міської ради  М.Зубрицький

  1. Про розгляд звернення Старосамбірської філії спілки політв’язнів

України про надання адресної одноразової допомоги політ репресованим, які проживають в м.Старий Самбір.

ДОПОВІДАЄ: голова постійної комісії міської ради з питань планування бюджету- депутат міської ради  Зубрицький М .З.

  1. Про звільнення гр. Турчиняка І.І. від батьківської оплати за харчування дитини в дошкільному навчальному закладі “Дзвіночок”  м.Старий Самбір.

ДОПОВІДАЄ: голова постійної комісії міської ради з питань планування бюджету – депутат міської ради  М.Зубрицький

  1. Про уповноваження ПАТ «Львівобленерго» виконати електрифікацію кварталу забудови по вул..Замківська урочище «Сабичів».

ДОПОВІДАЄ:

 

  1. Про зарахування на чергу для виділення земельної ділянки під будівництво індивідуального житлового будинку гр.Рущака  О.В.

ДОПОВІДАЄ:____________

  1. Про зарахування на чергу для виділення земельної ділянки під будівництво індивідуального житлового будинку гр.Бирсан  А.С.

ДОПОВІДАЄ._______________

  1. Про зарахування на чергу для виділення земельної ділянки під будівництво індивідуального житлового будинку гр.Сендака  М.С.

ДОПОВІДАЄ:

  1. Про зарахування на чергу для виділення земельної ділянки під будівництво індивідуального житлового будинку гр.Щербана  Т.В.

ДОПОВІДАЄ: ______________

  1. Про зарахування на чергу для виділення земельної ділянки під будівництво індивідуального житлового будинку гр.Андраша  І.І.

ДОПОВІДАЄ:.___________

  1. Про зарахування на чергу для виділення земельної ділянки під будівництво індивідуального житлового будинку гр.Пірко  І.І.

ДОПОВІДАЄ:.___________

 

  1. Про вилучення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі кафе «Метелик» Старосамбірської райспоживспілки у м. Старий Самбір, площа Ринок,8.

ДОПОВІДАЄ:._____________

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту детального планування території земельної ділянки для обслуговування індивідуального гаражу за адресою   м.Старий Самбір по вул.Дністрова  гр..Піхо І.В..

ДОПОВІДАЄ:___________

  1. Про надання дозволу на розробку проекту детального планування території земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі за адресою   м.Старий Самбір по вул.Дністрова 78 гр.гр. Кіт М.С..

ДОПОВІДАЄ:

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту детального планування території земельної ділянки для обслуговування індивідуального гаражу в   м.Старий Самбір по вул.Л.Галицького,  1-ю Львівської області, що є у власності  гр.гр. Бачинського  В.Ю. для зміни цільового призначення  (обслуговування нежитлового приміщення).

ДОПОВІДАЄ:

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Старому Самборі по вулиці Січових Стрільців,4 гр.Низкогуз Г.Й.

ДОПОВІДАЄ:___________

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Старому Самборі по вулиці Крута,40 гр.Лужецькому В.С.

ДОПОВІДАЄ:___________

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування гаражу в м.Старому Самборі по вулиці Дністрова гр.Копач М.І.

ДОПОВІДАЄ: ___________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд в м. Старий Самбір вул..Миру, 4  гр.Баршівській  Г.В.

ДОПОВІДАЄ: __________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд в м. Старий Самбір вул..Замківська, 26  гр.Мороз   У.Р.

ДОПОВІДАЄ: __________

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для обслуговування гаражу в м. Старий Самбір вул..Дністрова,29»а»  гр.Бардичу  І.М.

ДОПОВІДАЄ:_________________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для обслуговування індивідуального гаражу в м. Старий Самбір вул..Дністрова  гр.Мамчин  О.С.

ДОПОВІДАЄ:_________________

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для обслуговування гаражу в м. Старий Самбір вул..Вітовського  гр.Копачу  М.М.

ДОПОВІДАЄ:

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для обслуговування гаражу в м. Старий Самбір вул.Вітовського  гр.Савичу  А.А.

ДОПОВІДАЄ: ___________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для обслуговування гаражу в м. Старий Самбір вул..Вітовського  гр.Топільницькому  І.М.

ДОПОВІДАЄ: ___________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для обслуговування гаражу в м. Старий Самбір вул..Вітовського  гр.Станько  В.Б.

ДОПОВІДАЄ: ___________

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для обслуговування індивідуального гаражу в м. Старий Самбір вул..Дністрова  гр.Костирко М..С.

ДОПОВІДАЄ:_________________

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення садівництва в м. Старий Самбір (Посада Горішня) гр.Коньовському І.М.

ДОПОВІДАЄ: ________________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір в урочищі «Загороди» гр.Новосільській  С.В.

ДОПОВІДАЄ:_____________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір вул..Л.Галицького гр.Бачинській  О.Д.

ДОПОВІДАЄ: _____________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір вул. Л.Галицького гр.Борисовій  Л.М.

ДОПОВІДАЄ:

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір вул..Ровдича гр.Лисиці  В.В.

ДОПОВІДАЄ:______________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір вул..Вітовського гр.Покан  Г.І.

ДОПОВІДАЄ: ____________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір в урочищі «Зади» гр.Теребух  Л.Л.

ДОПОВІДАЄ:_____________

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Старий Самбір вул.Ровдича, 6 гр.Лисиці  В.В.

ДОПОВІДАЄ:___________

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Старий Самбір вул.Гоголя, 30 гр.Федак  Л.О.

ДОПОВІДАЄ:___________

  1. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в  м. Старий Самбір,  вул.. Замківська, 18   гр.Почапському  Ю.М.

ДОПОВІДАЄ:

  1. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення садівництва  в  м. Старий Самбір,  в урочищі «Очисні споруди»   гр. Іваницькому  М.Г.

ДОПОВІДАЄ:

  1. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства  в  м. Старий Самбір,  по вул.Заньковецька   гр. Гентуш  М.В.

ДОПОВІДАЄ:__________

  1. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що знаходиться в м.Старий Самбір вул.Дністрова, 24 «к» для розміщення відпочинкової зони в районі колишнього військового містечка гр.. Костирку Ю.І.

ДОПОВІДАЄ:___________

 

  1. Про продовження договору оренди земельної ділянки на вулиці Л.Галицького (Привокзальна площа), на якій розміщений торгівельний павільйон гр.Павлечко Л.О.

ДОПОВІДАЄ:

  1. Про продовження договору оренди земельної ділянки на вулиці Л.Галицького (Привокзальна площа), на якій розміщений кіоск гр.Кучварі М.Й.

ДОПОВІДАЄ:____________

  1. Про розгляд прохання Української Греко-Католицької  церкви Самбірсько-Дрогобицької Єпархії Старосамбірський деканат  парафія Святого Миколая про надання дозволу на встановлення магазину-кіоску для реалізації релігійної преси літератури та церковної атрибутики на при церковній території храму св.. Миколая.

ДОПОВІДАЄ:____________

  1. Про розгляд прохання Української Православної церкви Київського патріархату Дрогобицько- Самбірської Єпархії Старосамбірське Благочиння храм Святителя Миколая  м. Старий Самбір про надання дозволу на встановлення магазину-кіоску для реалізації релігійної преси літератури та церковної атрибутики  на при церковній території храму св. Миколая.

ДОПОВІДАЄ:______________

  1. РІЗНЕ.

 

print

Pin It on Pinterest