«

»

Сер 23

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

PRAY-FOR-UKRAINE-AND-WORLD-PEACEШановні Старосамбірчани!

Щиро вітаю Вас з національним святом – Днем Незалежності України!

24 серпня 1991 року – визначна дата, яка увійшла в історію нашої держави золотою сторінкою. Нелегкими видались для нашої країни ці роки, довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, практично заново створювати нові правила і стандарти життя. Не залишився осторонь від перетворень і наш Старий Самбір. І нам є чим пишатися – за роки незалежності місто зміцніло і змінилося. Безумовно, ці роки стали випробовуванням для всіх нас на зрілість. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави – це велика честь і відповідальність. Від кожного з нас великою мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки і правнуки.
Бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього Старого Самбора та України.

З повагою,
Міський голова  Ігор Трухим 

print

Pin It on Pinterest