«

»

Сер 31

В Старосамбірській міській раді рекомендують провести свято 1-го вересня для дітей без політики

Старосамбірська міська рада вітає учнів та педагогів  з Днем знань.

1 вересня1-го вересня розпочнеться новий навчальний рік. Ми переконані, що свято першого дзвоника повинно відбуватися заради дітей – без годинних промов запрошених чиновників та депутатів.

Міська рада дотримується думки, що сьогодні не вартує підвищувати соціальну напругу та розводити демагогію. Щирі привітання та коротка, лаконічна промова буде більш доречною. Якщо в чиновників та депутатів є бажання відвідати це свято, то краще з’ясувати потреби школи чи конкретного класу і зробити їм подарунок, надавши конкретну цільову допомогу. Нехай справи самі говорять за себе.

Вважаємо, що свої варіанти сценаріїв свята повинна вирішувати кожна школа окремо – немає ніяких шаблонів та рамок. Сьогодні, у контексті автономізації закладів освіти адміністрація школи уповноважена самостійно вирішувати такі питання. Сподіваємося, що наші вчителі та педагоги цілком готові до нових змін та зроблять головне – щоб свято стало цікавим самим дітям, – висловив свою думку Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.

Ще раз вітаю усіх з Днем знань, бажаю здобувати нові знання, досягти своєї мети у житті, зустріти в школі добрих і надійних друзів, – додав міський голова.

print

Pin It on Pinterest