«

»

Гру 07

Привітання Старосамбірської міської ради з Днем місцевого самоврядування

М_р [1024x768]Шановні жителі Старосамбірської територіальної громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення, працівники міської ради!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Вартує наголосити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, проявом ініціативи людей. 
Повсякденними турботами громади сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань.

Це свято стосується кожного мешканця громади, адже разом ми вирішуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові кожного села, селища та міста.

Уклін і шана Вам, дорогі земляки, за самовіддану щоденну працю, активність у громадському житті, велике бажання і здатність здолати усі негаразди. Вірю, що разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії жителів громади. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи, з надією на кращі зміни.

Щиро бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку і гараздів.

З повагою Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest