«

»

Гру 29

Вітання Старосамбірської міської ради з Новим роком та Різдвом Христовим

New_Year_wallpapers_Winter_New_Year_2011_025517-bm [1280x768]Дорогі Старосамбірчани та гості міста!

Настають довгоочікувані новорічні свята – вісники оновлення, мрій і сподівань. Ми озираємось на пройдешній рік, оцінюємо свої здобутки. З вірою дивимось уперед, ставимо перед собою нові цілі, йдемо до бажаних життєвих обріїв.

Новий рік і Різдво – традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас таким же щедрим на  добрі справи та здобутки. Нехай сьогодні звучать найкращі побажання, а новорічне диво стане частиною доброго настрою на увесь рік.

Нехай Різдвяна зоря об`єднає  усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки  та благословляє наші помисли, слова і діла.

Старосамбірська міська рада зичить всім миру, злагоди та віри. Віри в себе, у людей, в процвітання нашого міста, всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Ми переконані, що разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Нехай рік, що прийде, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь громади міста, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще. 

З Новим 2018 роком! Веселих вам свят і Благословення Господнього!

print

Pin It on Pinterest