«

»

Січ 06

Привітання Старосамбірської міської ради з Різдвом Христовим

rizdvoДорогі старосамбірчани! 

У ці зимові дні, осяяні Вифлиємською зіркою і зігріті душевним теплом та добротою наших сердець, зі щирістю і радістю вітаємо всіх вас зі святом, яке дарує надію та несе світло добра і любові до кожної оселі – з Різдвом Христовим! 

Старосамбірська міська рада бажає усім вам миру, спокою і тепла у родинах. Нехай назавжди забудуть до вас дорогу порожні сварки, самотність і печаль, а торжествують вічне добро і справедливість. Любові безкрайньої і щирої радості від спілкування з найріднішими людьми!

Нехай цей світлий день об`єднає усіх нас, хто зустрічає це свято в колі найближчих і найдорожчих людей, та тих, хто далеко від рідної домівки і благословляє наші помисли, слова і діла. 
Кожне свято Різдва Христового приносить дивовижні миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Хай і сьогоднішнє свято принесе вам виконання усіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу.

Нехай майбутнє принесе розуміння сенс буття і усвідомлення власного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а сьогодення залишається радісним і успішним! 
Бажаємо, щоб прийдешній рік приніс добрі зміни, які стануть міцним фундаментом здійснення мрій і сподівань для покращення добробуту кожної людини, кожної родини і для розвитку нашого міста! 

Христос народився! Славити його!

print

Pin It on Pinterest