«

»

Чер 15

Старосамбірчанин Руслан Зелик став найсильнішим чоловіком району

35382384_2039440689627330_3579626289394352128_nУ рамках Дня міста, у суботу 2 червня, на міському стадіоні у Старому Самборі відбулися змагання зі силових видів спорту, які мали визначити, хто ж є найсильнішим чоловіком у 2018 році в нашому районі. Власне, тоді сильна злива не дозволила провести усі заплановані конкурсні заходи. Тоді богатирі лише позмагалися у вправі “Прогулянка фермера”, носячи 60-кілограмові “чемодани” в обох руках.
Змагання продовжили минулої суботи. 10 дужих жителів Старосамбірщини піднімали 40-кілограмові гантелі, тягали двотонні автомобілі, кантували 250-кілограмові шини, перекидували 100- кілограмовий камінь через планку, піднімали штангу над головою на максимальну вагу.
Уявляєте, які пристрасті вирували цього дня на стадіоні! 10 чоловіків чуються в силах вповні, бо взяли участь у змаганнях. А це: Мар’ян Васютик та Віктор Тершівський зі Страшевич, Дмитро Грисяк із Головецька, Василь Павлусь зі Стрільбич, Олексій Мозгов, Руслан Зелек та Денис Давидов зі Старого Самбора, хирівчанин Ярослав Худьо, Іван Кольтеров з Ясениці-Замкової, Віталій Васютик з Кобло.
У напружених змаганнях переможці визначилися. Срібло у змаганнях “Найсильніша людина Старосамбірщини” здобув Дмитро Грисяк, бронзу – Денис Давидов. І ( увага!) найсильнішим чоловіком Старосамбірщини став Руслан Зелик!
Кубки, грамоти та медалі вручав Ігор Піхоцький, найспортивніший депутат Старосамбірської районної ради. На відкритті учасників вітав мер Старого Самбора Ігор Трухим. Змагання відбулися під патронатом Старосамбірської міської ради. Й, до слова, Тарас Фем’як, який розвиває силові види спорту в районі, вдячний міській раді за допомогу з інвентарем.
Марія КУЗЬМИН, районна газета “Голос Прикарпаття”

print

Pin It on Pinterest