«

»

Сер 23

Привітання Старосамбірського міського голови з нагоди 27-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора

УкраїнаДорога старосамбірська громадо!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини.

Вже двадцять сім років ми живемо в суверенній країні. Але нам з вами належить ще багато зробити для розвитку України, для перетворення її на справжню правову державу, де найвищими цінностями будуть людська честь і гідність, громадянські свободи та верховенство закону.

Вірю, що наша спільна праця на благо рідного міста, рідної землі завжди буде плідною та натхненною, а здобутки – вагомими й переконливими.

Від щирого серця зичу усій нашій громаді миру, спокою та злагоди. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

 

Міський голова Ігор Трухим. 23 серпня 2018 р.

print

Pin It on Pinterest