«

»

Вер 21

Старосамбірська міська рада оголошує громадські слухання

гербСтаросамбірська міська рада оголошує громадські слухання з питання благоустрою території скверу “Ювілейного Хреста 2000-ліття Різдва Христового”.

На звернення більшості депутатів Старосамбірської міської ради та мешканців Старого Самбора про організацію громадських слухань стосовно виконання робіт по розширенню центральної частини площі Ринок та можливості перенесення “Хреста 2000-ліття Різдва Христового” в інше місце, керуючись статтею 13 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Старосамбірської міської ради оголошує громадські слухання з винесеного питання, які відбудуться 23 жовтня 2018 року.

Метою цих слухань є вивчення думки мешканців Старого Самбора стосовно організації робіт по благоустрою та розширення центральної частини пл.  Ринок, а також можливості перенесення “Хреста 2000-ліття Різдва Христового” в інше місце з наданням конкретних пропозицій.

До участі у громадських слуханнях запрошуються члени територіальної громади м. Старий Самбір, які досягли 18 років і мають право голосу на виборах, а також депутати Старосамбірської міської ради; посадові особи – представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування; представники політичних партій, рухів, професійних і творчих спілок, органів самоорганізації населення, релігійних організацій та інших об’єднань громадян, що діють на території міста; представники підприємств, установ та організацій. Особи, що не є членами громади, можуть брати участь у громадських слуханнях з правом дорадчого голосу.

Початок слухань: 15.00 год. 23 жовтня 2018 року в приміщенні Старосамбірської міської ради. Адреса: вул. Лева Галицького, 35, м. Старий Самбір. Контактний телефон 03(238) 21-5-61.

Організатор слухань: Старосамбірська міська рада.

print

Pin It on Pinterest