«

»

Лис 22

До уваги мешканців Старого Самбора – користувачів послуг водопостачаня

ВодоканалОГОЛОШЕННЯ

КП «Старосамбірське МВКГ» повідомляє мешканців м. Старий Самбір про намір здійснити коригування діючого тарифу для населення на послуги централізованого водопостачання та водовідведення.

КП «Старосамбірське МВКГ» інформує, що у зв”язку з важким фінансовим становищем підприємство змушене переглянути діючі тарифи для населення міста, щоб довести їх до економічно обгрунтованого рівня.

Необхідність переглянути тарифи зумовлена різким зростанням цін на електроенергію в 3 рази, ціни на ПММ та матеріально-технічні ресурси  зросли в 2 рази. Центральна мережа водопостачання та водовідведення міста застаріла (понад 40 років), амортизаційний знос становить 50%. Внаслідок чого виникають часті пориви на мережі, які необхідно своєчасно ліквідувати.

Для своєчасної ліквідації та безперебійної роботи необхідні матеріали, повязані з ремонтом обслуговуючих водяних та каналізаційних мереж. Крім цього з 01.01.2019р. законодавством України гарантовано збільшити соціальні виплати: розмір мінімальної зарплати становитеме-4173,0 грн, та ЄСВ -919,0 грн, з кожного працівника. Для проведення своєчасної виплати  заробітної плати працівникам підприємства необхідні обігові кошти, яких вкрай не вистачає.

Для забезпечення фінансової стабільності підприємства необхідно підняти тариф до економічно обгрунтоваго, в противному випадку водопостачання м. Старий Самбір буде проводитись погодинно.

Виходячи з вищенаведеного, просимо мешканців міста з розумінням поставитися до даної ситуації.

 

Адміністрація КП “Старосамбірське МВКГ”

 

print

Pin It on Pinterest