«

»

Січ 30

У Старому Самборі відбудеться спартакіада серед підприємств та установ міста

гербВиконавчий комітет Старосамбірської міської ради запрошує працівників та службовців підприємств та установ міста Старий Самбір на спартакіаду, яка відбудеться у спортивному залі опорного загальноосвітнього навчального закладу Старосамбірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника Львівської області. Відкриття спартакіади розпочнеться о 10:00 годині 24 лютого 2019 року. Метою цього спортивного заходу є залучення працівників підприємств та організацій усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, а також пропаганди здорового способу життя та виявлення найсильніших спортсменів серед працівників.

У програмі спартакіади буде представлено такі види спорту: волейбол, шахи, настільний теніс, армреслінг та перетягування линви.

До участі у змаганнях окремих видів спорту допускаються збірні команди установ, підприємств та організацій  м. Старого Самбора,  які мають відповідну підготовку з того чи інших видів спорту, віком від 18 – ти років, які працюють в тій чи іншій організації.

Повідомляємо, що строки та порядок подання заявок на участь в Спартакіаді визначаються до 18 лютого 2019 року. Документи просимо надсилати на електронну адресу sts.m.rada@gmail.com_за формою згідно з додатком. З переліком документів та положенням спартакіади можна ознайомитися на сайті Старосамбірської міської ради.

IMG_3555 [800x600]IMG_8009 [1024x768]

 

 

 

 

 

Затверджую:

Міський голова

м. Старий Самбір

підпис І. Трухим

ПОЛОЖЕННЯ

Про проведення міської Спартакіади  серед підприємтсв , установ та організацій

м.Старого Самбора 2019р.

 

1.Мета та завдання :

Спартакіаду серед підприємств, установ та організацій м. Старого Самбора проводить Старосамбірська міська рада та ставить собі за мету пожвавлення фізкультурно – оздоровчої спортивної роботи на теренах міста і проводиться, як регіональний комплексний захід, спрямований на популяризацію фізичної культури та спорту, пропаганда здорового способу життя серед населення міста. Підвищення ефективності навчально – тренувальної роботи у міських спортивних секціях. Виявлення кращих команд з видів спорту. Підведення підсумків  оздоровчої роботи  і розвитку масового спорту серед  організацій  м.Старого Самбора.

 

  1. Керівництво та час проведення змагань:

Загальним керівництвом та підготовкою та проведенням змагань Спартакіади здійснює  Старосамбірська міська рада, головна суддівська колегія  і суддівська бригада окремих видів спорту, яких призначає СРОВ ФСТ “Колос” АПК України.

Спартакіада відбудеться  24 лютого 2019 року в  опорного загальноосвітньому навчальному закладі -Старосамбірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника Львівської області  о 10.00год.

  1. Учасники змагань :

До участі у змаганнях окремих видів спорту  допускаються збірні команди установ, підприємств та організацій  м. Старого Самбора,  які мають відповідну підготовку з того чи інших видів спорту, віком від 18 – ти років, які працюють в тій чи іншій організації. Кожен учасник у мандатну комісію змагань представляє іменну заявку команди та документ ,які підтверджують  місце праці. ( довільна форма за підписом керівника і при наявності  печатка організації).

 

  1. Умови проведення змагань:

Умови проведення змагань  та  переможців  визначає  суддівська колегія за таблицею №1 та таблицею №2 ( таблиці додаються).

 

  1. Програма змагань:

 

Волейбол:

Змагання з волейболу проводяться згідно діючих правил ФВУ до двох перемог. Склад учасників : 10 учасників.

Шахи:

Склад команд: по 2 учасники. Кожна команда, яка виїжджає на змагання повинна мати з собою 1 комплект шахів.

Настільний теніс

Склад команд:  2 учасники. Систему проведення змагань між командами визначає головна суддівська колегія.

Армреслінг (рукоборство):

Склад команд:  1 учасник. Змагання проводяться   в абсолютній ваговій категорії.

Перетягування линви:

Склад команди: 5 учасників. Систему проведення змагань  визначає головна суддівська колегія.

 

6.Нагородження:

Спортсмени, які посіли І-ІІІ   місця в особистій першості нагороджуються медалями, в командному заліку –  кубками. Також команда переможців та призерів  нагороджується  кубками в загальнокомандному заліку.

 

  1. Фінансування

Всі витрати, пов`язані з відрядженням команд – за рахунок відряджуючої сторони. Витрати на  оплату  суддівства, придбання призів та кубків – за рахунок Старосамбірської міської ради.

 

 

 

 

Зразок заявки                            Заявка

На участь команди __________________________________ в змаганнях в програмі  міської Спартакіади  Старосамбірщини 2019р.

№п/п ПІП Рік народження Домашня адреса Місце роботи Підпис, печатка лікаря

Підпис печатка

Голови місцевого самоврядування

Лікаря

 

Дане положення  є офіційним  викликом на змагання

Старосамбірська міська рада                                                  І. Трухим

 

print

Pin It on Pinterest