«

»

Лют 19

Виконавчий комітет Старосамбірської міської ради запрошує 24 лютого 2019 року гостей та мешканців Старого Самбора на Спартакіаду

гербЗмагання серед працівників та службовців підприємств та установ міста Старий Самбір відбудуться у спортивному залі Старосамбірської школи №1 імені Героя України Богдана Сольчаника.

Урочисте відкриття спартакіади розпочнеться о 10:00 годині 24 лютого 2019 року.

Метою цього спортивного заходу є відновлення спортивних традицій нашого міста та залучення працівників підприємств та організацій усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, а також пропаганда здорового способу життя та виявлення найсильніших спортсменів. У програмі спартакіади буде представлено  волейбол, шахи, настільний теніс, армреслінг та перетягування линви. До участі у змаганнях окремих видів спорту допускаються збірні команди установ, підприємств та організацій  м. Старого Самбора,  які мають відповідну підготовку з того чи інших видів спорту, віком від 18 – ти років, які працюють в тій чи іншій організації, – про це повідомив організатор спартакіади заступник міського голови Володимир Бущак.

Заявки на участь в Спартакіаді приймаються до 18 лютого 2019 року. Документи можна надсилати на електронну адресу sts.m.rada@gmail.com_. З переліком документів та положенням спартакіади можна ознайомитися на сайті Старосамбірської міської ради.

print

Pin It on Pinterest