«

»

Лют 25

Старосамбірський міський голова висловив подяку організаторам та учасникам спартакіади

IMG_3943 [800x600]24 лютого 2019 року у Старому Самборі пройшли змагання між представниками підприємств та установ міста.

Спартакіаду організував виконавчий комітет Старосамбірської міської ради. У програмі міської спартакіади було представлено такі види спорту: волейбол, шахи, настільний теніс, армреслінг та перетягування линви. У змаганнях взяло участь майже сотня спортсменів.

IMG_4119 [800x600]З цієї нагоди Старосамбірський міський голова висловив подяку усім хто долучився до організації змагань. У своєму виступі голова міста подякував директору Старосамбірської школи №1 ім. Героя України Богдана Сольчаника Галині Низкогуз  за надане приміщення спортивного залу; спортивному товариству “Колос” в особі Андрія Луця, спортивному судді Юрію Зачку, голові шахового клубу Івану Хомичу, директорам дошкільних установ Ірині Маковській та Дарії Сивак; Тарасу Фем’яку за організацію армреслінгу; Степану Багряку за організацію настільного тенісу; керівникам організацій та підприємств, які організували команди, а також усіх активних та небайдужих спортсменів-аматорів, що взяли участь у змаганнях.

Міський голова відзначив команди Старосамбірського ринку, Старосамбірської районної ради, спортсменів з Старосамбірського РЕМу, команди держслужби з надзвичайних ситуацій та районної поліції, а також команду Старосамбірської РДА.

Окрему подяку заслужила команда службовців  Старосамбірської міської ради, членів виконавчого комітету та депутатів міської ради за отримане третє місце в змаганні з перетягування линви та шосте місце у загальнокомандному заліку.

Усіх переможців міський голова Ігор Трухим нагородив кубками та медалями, а також вручив грамоти, призи і пам’ятні сувеніри.
IMG_4079 [800x600] IMG_4130 [800x600] IMG_4132 [800x600] IMG_4142 [800x600]

print

Pin It on Pinterest