«

»

Лют 27

Старосамбірська міська рада оголошує громадські слухання з питання встановлення пам’ятника воїнам АТО

гербВиконавчий комітет Старосамбірської міської ради оголошує громадські слухання з питання встановлення у місті Старий Самбір пам’ятника воїнам АТО, які відбудуться 27 березня 2019 року в Народному домі м. Старий Самбір. Початок слухань: 17.00 год. 27 березня 2019 року.

До участі у громадських слуханнях запрошуються члени територіальної громади м. Старий Самбір, які досягли 18 років і мають право голосу на виборах, а також депутати Старосамбірської міської ради; посадові особи – представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування; представники політичних партій, рухів, професійних і творчих спілок, органів самоорганізації населення, релігійних організацій та інших об’єднань громадян, що діють на території міста; представники підприємств, установ та організацій. Особи, що не є членами громади, можуть брати участь у громадських слуханнях з правом дорадчого голосу.

Пропозиції та зауваження приймаються в організаційному відділі Старосамбірської міської ради. Адреса: вул. Лева Галицького, 35, м. Старий Самбір. Контактний телефон 03(238) 21-5-61.

Організатор слухань: Старосамбірська міська рада.

print

Pin It on Pinterest