«

»

Тра 30

До уваги виборців

завантаження (1)У зв’язку з проведенням позачергових виборів до Верховної Ради України 21 липня 2019 року, відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Старосамбірської райдержадміністрації просить громадян перевірити себе у Реєстрі виборців.

Перевірити свої дані можна он-лайн на сайті Держреєстру в “Кабінеті виборця” за електронною адресою: https://www.drv.gov.ua (відповідь отримаєте за дві доби).

Також виборець може звернутись у відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Старосамбірської райдержадміністрації з паспортом. Відділ працює з 9.00 до 18.00 з понеділка по п’ятницю за адесою: м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 40, другий поверх, каб.214 (адмінбудинок).

Для тимчасової зміни місця голосування виборець може звернутися із відповідною заявою до органу ведення Державного реєстру виборців  до 15 липня 2019 року включно.

Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.

print

Pin It on Pinterest