«

»

Чер 06

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність у сфері обробки деревини (лісопильне та стругальне виробництво, виробництво столярних виробів)

гербНа виконання доручення Zoom – наради Департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації від 04.06.2019 року з питання виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації №274/0/5-18 від 02.04.2018 року «Про сприяння розвитку суб’єктів господарської діяльності деревообробної галузі Львівщини», інформуємо суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність у сфері обробки деревини (лісопильне та стругальне виробництво, виробництво столярних виробів), щодо необхідності приведення установчих та дозвільних документів до вимог нормативно-правових актів, які регламентують здійснення діяльності, як суб’єкта господарських відносин, згідно вимог, затверджених рішенням Львівської обласної ради від 27.09.2016 № 249, а саме:

1). Лісопильний об’єкт має бути введений в експлуатації, згідно з чинним законодавством.

2). Територія лісопильного об’єкту має бути огороджена.

3). Лісопильний об’єкт повинен працювати за встановленим порядком робочого дня.

4). На кожному лісопильному об’єкті має бути книга обліку лісо продукції (пронумерована, прошнурована, скріплена печаткою та погоджена райдержадміністрацією та податковими органами  – ДФС) у яку відповідальна особа заносить відомості (дата звернення, прізвище власника лісоматеріалів, номер машини, супровідні документи, які підтверджують первинне походження лісо продукції, порода, асортимент, сорти лісо продукції, кількість одержаної в результаті переробки лісопродукції).

5). Документи на лісо продукцію, яка переробляється, мають зберігатися до виконання замовлення і повертатись їх власникові при вивезенні ним готової продукції.

6). Під час надходження лісоматеріалів на лісопильний об’єкт відповідальна особа робить у документі на лісоматеріали відмітки про час надходження лісоматеріалів та час закінчення порізки.

print

Pin It on Pinterest