«

»

Лип 05

Ехокардіографія – доступне, інформативне, безпечне обстеження.

УЗД серця (ехокардіографія) – доступне, інформативне, безпечне обстеження.

imagesНезважаючи на те, що серце є одним з найбільш вивчених органів в людському тілі, смерть від серцево-судинних хворіб все ще займає перші рядки сумної статистики. Причина такого становища полягає не тільки в поганій екології або неправильному способі життя, але ще в тому, що потенційні хворі нехтують ранньою діагностикою хворіб серця. 

УЗД застосовується не лише при оцінці ступеню патологічних змін в роботі серця, а й з профілактичною метою. Вона дозволяє вчасно виявляти найменші відхилення в роботі органу, попередити появу хвороби або запобігти її подальшому розвитку. Крім цього, ехокардіографія на сьогоднішній день один з найбільш надійних методів виявлення вроджених або набутих вад серця.

Ще однією вагомою перевагою ЕхоКГ є універсальність (не має вікових протипоказань, дозволена вагітним та новонародженим, навіть використовується для діагностики плоду в утробі матері).

Обов’язковою, для щорічного проходження, ЕХО серця є для пацієнтів, у яких в минулому були зафіксовані порушення в роботі серця.
Крім того, ЕХО серця рекомендується для спортсменів (важковаговики, марафонці, дайвери, люди, пов’язані з екстремальними видами спорту).
Кожні 5 років подібне обстеження необхідно для чоловіків після 40 років і жінок після 45 років.
На проходження діагностики є потреба при:
• періодичних болях за грудиною;
• появі задишки;
• частих бронхітах;
• частих головних болях;
• підвищеному артеріальному тиску;
• запамороченнях і втрати свідомості;
• частому серцебитті і порушеннях ритму серця;
• загальної слабкості;
• поява набряків у ногах.

Ехокардіографія не потребує спеціальної підготовки. Ви можете взяти з собою результати попереднього обстеження (якщо такі є) для відстеження динаміки.

Робота сканера займає не більше 15-20 хвилин, за цей час він обробляє та синхронізує отриману з датчиків інформацію та подає інформацію на монітор.  В цей час ви можете розслабитися, оскільки процедура повністю безболісна.

Пройти  ехокардіографічне обстеження у Старому Самборі можна  в приватному діагностичному кабінеті, де приймає кардіолог вищої категорії Артимовський  Андрій Богданович. Попередній запис гарантує відсутність черг, та  доступна ціна дає можливість обстежитись всім без винятку. Кабінет кардіолога знаходиться за адресою м. Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 73/1 (вхід до провулку біля шахового клубу).  Турбуйтесь про своє здоров’я.                      Телефон для запису 0672542739.

print

Pin It on Pinterest