«

»

Лип 12

Відбудеться Міжнародний туристичний бізнес-форум «Дністер: 1362 км прибутків»

оголошення [320x200]18-19 липня у Трускавці відбудеться Міжнародний туристичний бізнес-форум «Дністер: 1362 км прибутків». Форум стане майданчиком для обговорення найгостріших питань щодо розвитку рекреаційно-оздоровчого та річкового туризму в басейні Дністра.

 

Форум організований за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках програми Європейського Союзу EU4Business.

На подію запрошують представників малого та середнього бізнесу, що будують свою справу у сфері медичного, оздоровчого, рекреаційного та спортивного туризму.

Під час двох днів форуму будуть обговорені актуальні теми про розвиток туризму на річках у Європі та Україні, способи залучення інвестицій у свою справу, комплексний маркетинговий та інноваційний підхід до залучення туристів.

Участь у форуму візьмуть спікери з України та з-за кордону — Чилла Мезоші, Генеральний секретар Європейської асоціації SPA (ESPA); Констянтин Мунтяну, президент Румунської бальнеологічної асоціації, Доктор біології, Член Асоціації туристичного маркетингу Румунії; Микола Кміть, голова ради директорів агрохолдингу «МУККО»; Іоанна Маріан, засновниця онлайн-платформи для SPA-курортів Румунії, амбасадор Global Wellness Day, членкиня Трансильванського регіонального бальнеологічного кластера; Василь Комішак, генеральний директор туристичного комплексу «Теплі води»; Володимир Воробей, директор агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks; Тетяна Цимбала, операційний директор Edem Resort; Антон Мільчевич, керівник агротуристичного кластера «ГорбоГори», та багато інших.

В рамках форуму відбудеться презентація дослідження стану та перспективи розвитку річкового туризму в Україні. Зацікавлені бізнеси матимуть змогу представити свої компанії під час сесії бліц презентацій в межах форуму, для налагодження контактів та нетворкінгу із заінтересованими сторонами.

З детальнішою програмою форуму можна ознайомитися на сайті dnister.biz.ua

Для учасників з Львівської області організатори забезпечують трансфер Львів-Трускавець-Львів.

Форум організований Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Львові створеним на базі агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks в рамках програми Європейського Союзу EU4Business за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

 

 

 

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Львів

Тел.: + 38 067 67 47 012

+ 38 067 56 00 693

Пошта: lviv@bisc.org.ua

Сайт: bisc.org.ua

Адреса: вул. Шота Руставелі 12, Львів, 79005

print

Pin It on Pinterest