«

»

Лип 17

Міністерство культури та АМУ проводять опитування громадської думки

Снимок AMUМіністерство культури проводить опитування громадської думки з метою з’ясування питань бачення громадянами сутності, потреб, поточного стану, проблем,  перспектив та можливостей реалізації прав громадян у сфері культури, наявності, доступності та якості культурних послуг, рівня задоволеності організацією надання таких послуг.

Асоціація міст України підтримує дослідження Мінкультури, звертаючи увагу на необхідність якомога ширшого охоплення територіальних громад та максимально глибокого вивчення проблем у сфері культури на місцевому рівні.

В зв’язку з цим публікуємо електронну опитувальну форму (анкету) Мінкультури, розміщеної за адресою: https://bit.ly/2XMIKEd , і просимо заповнити її представниками  громади.

Звертаємо Вашу увагу, що опитування триватиме до 22 липня 2019 року, а його результати  використовуватимуться в подальшому для обґрунтування позицій міст, селищ та ОТГ-членів АМУ під час внесення змін до НПА, спрямованих на реформування державних соціальних стандартів і нормативів у сфері забезпечення громадян культурними послугами.

print

Pin It on Pinterest