«

»

Сер 23

Вітання Старосамбірського міського голови з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Den-Nezavisimosti-Ukraina-2013-1

Шановна Старосамбірська громадо! Дорогі земляки!

Від імені Старосамбірської міської ради, виконавчого комітету, від себе особисто вітаю Вас з Днем Державного Прапора та Днем  Незалежності України!

Це свято кожного з нас – і тих, хто зміцнював суверенітет держави протягом останніх десятиліть, і молодих людей, ровесників Незалежності, які під синьо-жовтими знаменами стали на захист Батьківщини.

Сьогодні український прапор – це, найперше, символ мужності й відваги, боротьби за свободу та незалежність. Під ним наші Герої йдуть у бій звільняючи рідну землю. Прапор України став символом свободи та незламності не тільки для нас, а для усього світу.

32-у річницю незалежності ми відзначаємо в умовах війни. Україна переживає найважчі дні своєї історії в протистоянні з агресором, що посягнув на суверенітет держави, на нашу волю, на наше існування в світі. Ворог згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині.

Схиляю голови перед героями минулого та сучасності, які віддали своє життя заради Незалежності!

Щиро бажаю усій громаді добра і миру після перемоги, нехай кожен день повниться добрими справами в ім’я свободи незалежної Української держави. 

Старосамбірський міський голова  Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest