«

»

Вер 01

Привітання Старосамбірського міського голови з Днем знань!

дзвінок-1-вересняШановні вчителі! Дорогі учні, студенти, батьки!

Від імені депутатського корпусу Старосамбірської міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто вітаю з Днем знань – святом, яке щорічно відкриває нашим юним старосамбірчанам дорогу до самого цінного, що набуває людина за все життя – до освіти.

Дзвінок, що пролунає цього дня, покличе до класів та аудиторій учнів і студентів здобувати знання, новий життєвий досвід, розвивати в собі кращі риси громадянина незалежної України.

Дорогі школярі та студенти! Завжди пам’ятайте, що саме сьогодні закладаються цеглини всього вашого життя. Цінуйте любов та піклування старших. І знайте, що саме вам, найближчим часом, доведеться творити історію.
Шановні педагоги! Від вашого професіоналізму, творчості та небайдужості залежить, якими стануть наші діти. Недаремно кажуть, що вчителі – це батьки для всіх нас. Вони дають поради, допомагають зарадити горю, щиро радіють за успіхи.

Бажаю усім міцного здоров’я, життєдайної енергії, достатку, любові, добра і невгасимого прагнення самовдосконалення! Успіхів і натхнення всім юним старосамбірчанам, які вирушають 1 вересня до прекрасної Країни Знань!

З повагою, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

01 вересня 2019р.

print

Pin It on Pinterest