«

»

Вер 25

У Старому Самборі вдруге провели Олімпійський урок

IMG_5824 [800x600]24 вересня в Старому Самборі відбувся Олімпійський урок в рамках однойменного проекту який реалізовують спільно  Національний Олімпійський Комітет України, Львівське відділення НОК України і Міжнародний Центр «Європейська інтеграція України». Захід у нашому місті проходив вже вдруге. Минулого року Старому Самбору випала честь першим приймати Олімпійський урок, який провели у школі №2.

IMG_5828 [800x600]Цього року до школярів Старосамбірської школи ім. Героя України Богдана Сольчаника завітали знамениті українські спортсмени-олімпійці: Андрій Мандзій – (санний спорт) учасник Зимових Олімпійських ігор 2018 в Пхьончанг, та Мицак Дмитро – (гірськолижний спорт) учасник І Зимових юнацьких Олімпійських ігор 2012 в Інсбруку та Зимових Олімпійських ігор 2014 в Сочі, член комісії атлетів НОК України.

Допомагали проводити Олімпійський урок вчителі фізкультури та аніматори Школи християнського аніматора УГКЦ (м.Дрогобич).

IMG_5821 [800x600]Підсумком заходу стало вручення пам’ятних сертифікатів, призів і відзнак від відділення НОК України у Львівській області.

Організатори проекту висловили подяку учасникам і партнерам проекту: Старосамбірській міській раді, педагогічним колективам середніх шкіл №1 і №2 Старого Самбора, школярам обох шкіл, батькам дітей і гостям котрі відвідали захід в Старому Самборі.

print

Pin It on Pinterest