«

»

Жов 29

Вітаємо команду-переможця!

1572107331_3172 [800x600]Футболісти ФК «Кар’єр-Дністер» Старий Самбір розгромили на власному футбольному полі команду «Городок» і дочасно стали переможцями Першої ліги Львівської області, за спортивним принципом здобувши право наступного сезону виступати в чемпіонаті Прем’єр-ліги Львівщини.

Завдячуючи спільному формату у фінансовій підтримці футбольного клубу, що здійснюється підприємством “Старосамбірський кар’єр” та Старосамбірською міською радою було досягнуто такого високого спортивного результату.  За ініціативи депутатського корпусу ради у 2019 році на фінансову підтримку команди було виділено 200 тисяч гривень.

Вітаємо переможців та висловлюємо подяку футболістам та уболівальникам ФК «Дністер-Кар’єр», президенту клубу Французу Ярославу Володимировичу, співзасновнику клубу Юрієві Зачку, старшому тренеру Василю Лопушанському, тренеру Миколі Задорожному, лікарю команди Володимиру Якиму, начальнику команди Михайлові Кечі. 

За підсумками проведених зустрічей в активі команди «Кар’єр-Дністер- Старий Самбір» 61 заліковий бал (19 перемог, 4 нічиї і 3 поразки; різниця забитих і пропущених м’ячів 59:18).

Фото: https://ffl.org.ua/news

print

Pin It on Pinterest