«

»

Гру 18

Місто у тісній співпраці зі спонсорами!

Міська радаУ процесі реалізації мікропроектів важливу роль відіграють наші головні друзі-спонсори, які не стоять осторонь від проблем міста.

Особливу подяку міська рада висловлює ТзОВ “Компанія Еко Оптіма” під керівництвом Максима Козицького. У 2019 році спільно з підприємством реалізовувався проект по навчанню старосамбірських дітей лижному спуску на гірськолижній базі «Буковиця» в місті Борислав. Для реалізації мікропроектів “Компанія Еко Оптіма” виділила спонсорську допомогу в сумі 30,0 тис.грн. та фінансово посприяла у святкуванні дня міста Старий Самбір.

Також слід відзначити ТзОВ «Норбілк Агрі», яке за участі і допомоги Ігоря Шака долучились до реалізації проекту ремонту тротуару по вулиці Дністровій (у 2020 році заплановано продовжити ці роботи).

Вартує подякувати Мар’яну Яворському, який фінансово посприяв поїздці людей з обмеженими можливостями в місто Борислав до церкви Святої Анни.

Окрема подяка голові громадської організації “Європейська інтеграція України” Івану Цегеньку за сприяння та розвиток транскордонної співпраці з нашими угорськими та польськими партнерами, а також за організацію “Олімпійських уроків на Старосамбірщині”.

Дякуємо всім підприємцям Старого Самбора і не тільки міста за будь-яку допомогу, що приносить користь і позитив у його розвиток.

Слова вдячності заслуговують всі ті, хто забезпечує діяльність громади. Хочеться сподіватися, що така співпраця в міцному тандемі і в дружній команді розвиватиметься в подальшому.

Користуючись нагодою хочемо привітати всіх спонсорів та меценатів зі святом св. Миколая. Саме завдяки підтримці Компанії «Еко Оптіма» школярі пільгових категорій, діти сироти, люди з обмеженими можливостями отримали подарунки. Також до цієї роботи активно долучились ТзОВ «Норбілк Агрі», ТзОВ «Старосамбірський ринок»,  всі активні підприємці, яким не байдуже свято Миколая для наших діточок.

Нехай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

З повагою, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest