«

»

Січ 22

Старий Самбір зустрів День Соборності України (фото+відео)

IMG_6284 [800x600]Щороку українці відзначають День Соборності України, в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.

Цей день є дуже важливим в історії української нації. Це день єднання та підвищення духовної сили народу. Революція 1917-1920 рр в Україні втілила мрію багатьох поколінь, об’єднавши українські землі в єдину соборну державу.

IMG_6279 [800x600]В погожий день 22 січня 2020 року старосамбірчани вкотре долучилася до відзначення історичного свята Дня Соборності України. В храмі святого Миколая у Старому Самборі зібралося чимало людей: представники міської ради, керівництво району, представники трудових колективів, громадськості, політичних сил району, учасники АТО та учасники бойових дій на сході країни, військовослужбовці, молодь та представники місцевих ЗМІ.

[wpdevart_youtube]lTUWRG0V-Nw[/wpdevart_youtube]

На церковному подвір’ї люди заспівали Гімн України та “Боже Великий Україну храни”. Продовжилося свято у районному Народному домі виступом народних колективів.

print

Pin It on Pinterest