«

»

Бер 02

У Старому Самборі відбулася спартакіада серед працівників підприємств та установ міста (фото+відео)

IMG_6528 [800x600]Спартакіада, організована Старосамбірською міською радою відбулася 01.03.2020 року у спортивному залі Старосамбірської школи ім. Героя України Богдана Сольчаника.

Спортивний захід провели з метою залучення службовців та працівників підприємств і організацій усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя та виявлення найсильніших спортсменів.

Цього дня у програмі міської спартакіади було представлено традиційні для подібних змагань спортивні дисципліни: волейбол, шахи, настільний теніс, армреслінг та перетягування линви. До участі у змаганнях окремих видів спорту допускалися збірні команди установ, підприємств та організацій  м. Старого Самбора,  які мають відповідну підготовку, віком від 18 – ти років та працюють в тій чи іншій організації.

Заявки на участь в Спартакіаді подали команди Старосамбірської міської ради, спільна команда Старосамбірської районної ради та райдержадміністрації, Старосамбірського відділення поліції, Старосамбірського РЕМу, Старосамбірської частини державної рятувальної служби, команда газової служби, команда Старосамбірського ДЛМГ, команди ТзОВ “Старосамбірський ринок”, “Сирзавод” та команда “Компанії СК”. У змаганнях взяло участь більше сотні спортсменів-аматорів.

Цьогорічна турнірна таблиця має такий вигляд:

IMG_6565 [800x600]

Найкращими у загальнокомандному заліку стала команда Старосамбірської газової служби. Друге місце завоювали представники поліції, третіми стали спортсмени з Старосамбірського РЕМу, четверта сходинка у команди Старосамбірського ринку, п’ята сходинка у організаторів змагань Старосамбірської міської ради, шосте місце у держлісгоспу, сьомий результат за кількістю набраних очок поділили команда Сирзаводу та об’єднана команда Старосамбірської райради та РДА, дев’яті у заліку старосамбірські рятувальники, закрила командний підсумок “Компанія СК”.

Визначити переможців цьогорічної спартакіади було складно, адже всі команди проявили себе добре. Усіх переможців Старосамбірський міський голова Ігор Трухим нагородив кубками та медалями.

 

Старосамбірська міська рада висловлює подяку за активну участь у змаганнях представникам команд, спортсменам, суддівській бригаді, а також усім керівникам установ, підприємств і організацій міста, Старосамбірській ДЮСШ, керівництву спортивного товариства “Колос”, усім спонсорам, які долучилися до проведення вже популярного на теренах нашого міста спортивного заходу.

print

Pin It on Pinterest