«

»

Бер 13

Старосамбірська міська рада вітає працівників комунального господарства міста

1_2День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечують життєдіяльність нашого міста, роблячи все можливе для того, щоб життя кожного із нас було комфортним, зручним та безпечним.

Шановні працівники та ветерани житлово-комунального господарства Старого Самбора, від щирого серця вітаємо вас з нагоди професійного свята!

Завдяки вашій наполегливості, працьовитим рукам та мудрості, незважаючи на всі складності сьогодення, населення стабільно забезпечується водою та теплом, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, каналізаційного та дорожнього господарства, проводиться благоустрій та озеленення вулиць і скверів.

Ваша нелегка і відповідальна праця починається у той час, коли більшість жителів ще не прокинулася, а завершується, коли люди вже сплять. Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій суспільства.

Дякуємо за самовіддану та відповідальну працю на благо людей!

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків!

З повагою, за дорученням виконавчого комітету, депутатського корпусу та колективу міської ради, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest