«

»

Бер 25

Німеччина закликала Росію вплинути на бойовиків через тортури в тюрмах ОРДЛО

24.03.2020 року відбулась відеоконференцію у форматі брифінгу за присутності МЗС України Дмитра Кулеби та голови МЗС Німеччини Хайко Маас.

unnamedОстанній під час виступу сказав: “Звичайно, ми торкнулись конфлікту на Сході України, який триває вже занадто довго. Шість років тому відбулась нелегальна анексія Криму і Німеччина, так само як і в минулому, далі буде підтримувати відновлення територіальної цілісності та суверенітету України. Ми будемо підтримувати це і робити цей внесок. Я прочитав звіти комісії ООН з прав людини про те що в так званих “народних республіках” на сході України в’язні систематично піддаються тортурам”.

Таким чином, Німецький федеральний уряд різко засуджує це, в кінці зустрічі міністр додав: “У вказаній ситуації треба розібратись швидко, в повній мірі і також хотілося б зазначити, що Росія повинна скористатись своїм впливом на сепаратистів у східній Україні у більшій мірі ніж до цього, щоб довести до кінця, завершити цей конфлікт”,

Він вважає, що для припинення тортур у тюрмах на окупованих територіях Росія має звернутися до своїх псевдо республік та закликати їх до відновлення режиму та правил утримування в’язнів.

Отже, на міжнародній арені було ще раз доведено прямий зв’язок т.зв. «ЛНР» та «ДНР» із Кремлем, а також вирішальну роль РФ у конфлікті на сході України. Відповідно війна, яку зазнав Донбас є частиною плану Россії щодо України із кривавими наслідками.

Джерело:

print

Pin It on Pinterest