«

»

Бер 30

Звернення Старосамбірського міського голови до жителів міста в зв’язку із загрозою поширення коронавірусу

гербШановні мешканці міста Старий Самбір!

Звертаюсь до вас у зв’язку з непростою ситуацією, що складається з поширенням інфекції коронавірусу.

Загроза швидкого та легкого поширення інфекції вимагає від усіх гілок влади здійснювати карантинні та інші обмежувальні заходи, а від громадян – проявляти свою громадську свідомість і не допустити поширення вірусу.

Відмова від звичного, комфортного життя – це складно і незвично. Але від нас з вами залежить, скільки цей період триватиме.

Як бачимо, небезпека наблизилася впритул. Перші випадки захворювання уже виявлені у нашій та сусідніх областях. Зараз міська влада спільно з поліцією, лікарями, усіма профільними структурами робить все можливе, аби вберегти жителів від розповсюдження коронавірусної інфекції. Але саме громадяни є гарантами власної безпеки.

Тому закликаю усіх мешканців Старого Самбора бути відповідальним та дисциплінованими, дотримуватись основних правил самоізоляції та гігієни! Прошу усіх, пам’ятати про старших осіб, людей з інвалідністю, одиноких, що живуть поряд з вами, яким в разі необхідності буде потрібна допомога.

Особливо звертаюсь до громадян, які повернулися на територію міста з-за кордону. Прохання до всіх максимально ізолюватися і залишатися вдома, підтримувати зв’язок з сімейним лікарем та свідомо утриматися від відвідування магазинів чи громадських місць.

Будьте обережним та майте повагу у своїх дописах, перепостах та коментарях! Не сійте ворожнечу!
В єдності ми здатні здолати усі загрози! Ми, як влада міста, і надалі будемо вживати усіх необхідних заходів, аби гідно підготуватись до небезпеки і  пережити цей складний період з мінімальним втратами. Доброго здоров’я та Божого благословення усім нам!

З повагою, міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest